maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kansanlähetyksen linja

Terveisiä Kansanlähetyspäiviltä Jyväskylästä!

Kansanlähetyspäivät järjestettiin Jyväskylässä, joka on sijainniltaan erinomainen paikka tällaisten juhlien järjestämiseen. Eri puolilta Suomea on kohtuullinen matka keskelle Suomea Jyväskylään.

Sääkin suosi juhlia. Aurinko paistoi, vaikka tapahtuma oli hallissa ja muissa sisätiloissa eri puolilla juhla-aluetta.

Yksi Kansanlähetyspäivien odotetuimpia puheenvuoroja on lähetysjohtajan puheenvuoro, joka aikaisemmin oli nimellä polttopisteessä, nykyisin linjapuhe. Siinä otetaan kantaa ja näytetään suuntaa. Meidät on kutsuttu elämään ajassa, jossa erilaiset tienviitat osoittavat eri suuntiin. Suunnan näyttäminen on sen vuoksi tärkeää.

Lähetysjohtaja Mika Tuovinen mainitsi:

"Haluan nähdä Kansanlähetyksen, jossa kunnioitetaan Raamattua ja halutaan toimia sen mukaan. Täydellistä joukkoa täällä ei ole, on monia heikkoja ja vajavaisia., väsyneitä ja rikkinäisiä. Se mikä yhdistää on samanlainen luottamus Raamattuun ja Jeesukseen."

" Käsityksemme avioliitosta muuttuu.  Jumala asetti avioliiton jo paratiisissa yhden miehen ja yhden naisen liitoksi. Tämä vahvistetaan Vanhassa ja Uudessa testamentissa. Kirkkomme opetuksessa ja kaikissa virallisissa dokumenteissa tämä asia on kirkkaasti sanottu. Muutospaine avioliiton vääntämiseksi toisenlaiseksi on kova, mutta meidän tulee pysyä siinä, mitä Raamatu tästäkin sanoo."

Mika Tovinen kehotti lukemaan Raamattua. Säännöllinen Raamatun lukeminen antaa kristitylle suuntaa elämään.

Mika Tuovisen linjapuhe kannattaa lukea  itse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti